Profesionistii dreptului muncii, 1 noiembrie. Concurs pentru cel mai bun articol publicat de un jurnalist

Cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la adoptarea primului Cod al muncii roman, Legea meseriilor, creditului si asigurarilor muncitoresti din 1912, Clubul de Drept Social – Costel Gilca in parteneriat cu Revista de Drept Social va organiza in data de 1 noiembrie Gala „Profesionistii dreptului muncii”.

In cadrul evenimentului se vor organiza diverse concursuri in domeniul dreptului muncii si se vor decerna premii pentru merite deosebite.

Concurs pentru cel mai bun articol publicat de un jurnalist

In fiecare an se publica numeroase articole de drept social, ramase de multe ori neapreciate. Daruirea jurnalistilor din acest domeniu va fi rasplatita de Clubul de Drept Social – Costel Gilca cu premiul pentru cel mai bun articol.

Participantii vor trimite lucrarile, in format Word sau PDF, la adresa de e-mail concurs@costelgilca.ro, pana la data de 1 octombrie 2012. Lucrarile vor fi insotite, in mod obligatoriu, de urmatoarele date:

  • nume si prenume;
  • date de identificare (pentru a putea fi contactat in cazul nominalizarii);
  • sectiunea la care se participa.

Important: Organizatorii vor pastra confidentialitatea asupra persoanelor inscrise sau nominalizate, fiind anuntate doar persoanele castigatoare.

Juriul este alcatuit din:

  • Doctor Honoris Causa Serban Beligradeanu, Universitatea de Vest Timisoara, Universitatea Lucian Blaga Sibiu
  • Judecator Lucia Uta, Presedinte Sectia a VII-a civila si pentru cauze privind conflictele de munca si asigurari sociale
  • Av.drd. Costel Gilca, SCPA Gilca si Vasiliu
  • Sorin Paslaru, redactor sef, Ziarul Financiar

Sursa: Clubul de Drept Social – Costel Gilca

Adauga un comentariu

*

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor. Detalii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close